Wat is er te doen in MagieCraft?

Categorieën:

In MagieCraft is er van alles te doen. Maar wat? Hieronder staan wat dingen om te doen in MagieCraft.

Ga in Achtbanen

Er zijn in MagieCraft genoeg achtbanen en attracties te vinden. En het mooie is, ze werken ALLEMAAL! Ja echt ALLEMAAL! En er komen voortdurend nieuwe themagebieden, achtbanen en attracties bij! Dus je hebt altijd wel wat te doen.

Rust uit

Heb je genoeg van al het draaien en snelheden van 90 km/u? Er zijn in MagieCraft gelukkig ook genoeg plekjes om uit te rusten! Of ga naar een winkel en koop een warme chocomel met een broodje Unox 🙂

Geniet van de mooie themamuziek

Heb je genoeg uitgerust en genoeg achtbanen gezien? Misschien is het een idee om gewoon de muziek eens te bewonderen die je in onze themagebieden kan horen! Of kijk naar spelers die doodsangsten uitstaan in een achtbaan 😀

Bekijk toekomstige themagebieden

Er worden continu nieuwe attracties en themagebieden gebouwd! Dus als iemand even niet oplet, kan je snel je hoofd boven het hek uitsteken om te kijken hoe het gaat met de bouw van de nieuwe attracties!
Misschien is er zelfs een staflid online die er wel iets over wilt zeggen 😉

Stuur tips in!

Zie je iets in MagieCraft en denk je, dat klopt niet helemaal! Stuur ons dan een berichtje via het contactformulier en wij kijken wat we eraan kunnen veranderen om het er zo magisch mogelijk eruit te laten zien 🙂 Je kan natuurlijk ook solliciteren, want, dan kan je altijd direct vragen of iets veranderd kan worden! Dat is ook nog eens sneller 😀 Bijna net zo flügtig als de Maximus Blitz Bahn!

Tags:

Geen reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *